KÖPA VALP

Australian kelpie är en aktiv ras som kräver både mental och fysisk stimulans för att vara nöjd. Jag säljer inga valpar till enbart sällskap. Självklart är hunden en familjemedlem, men den behöver ha arbetsuppgifter och tränas aktivt för att trivas.

Om du tror att du kan erbjuda en kelpie ett aktivt och meningsfullt liv och är intresserad av en valp från kennel Sunstralia ber jag dig att i första hand skicka ett mail till emma@wirblad.se där du berättar om dig själv, tidigare erfarenheter av hundar, vad du kan erbjuda en kelpie för typ av liv samt vad du har för ambitioner med kommande valp. Vidare kontakt tas därifrån och det går även bra att ringa mig.

Jag har inget kösystem utan endast en intresselista över möjliga valpköpare, där jag (när valparna är födda och minst 1 vecka gamla) väljer ut de jag tror kan erbjuda det bästa livet till valparna samt som jag känner att jag klickar med på ett personligt plan då jag vill ha god kontakt med er valpköpare under hela hundens liv. 

Vid leverans är valparna registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, ID-märkta, vaccinerade och avmaskade. Jag använder mig av SKK´s köpeavtal vid försäljning. Valparna är dolda felförsäkrade i tre år (Agria). 

Då ni köper en valp från kennel Sunstralia önskar jag att ni i framtiden: 

HD- samt ED-röntgar hunden när den är 12-18 månader 

Genomför MH när hunden är 12-24 månader (jag anordnar kull-MH)

Håller kontakten med mig och regelbundet uppdaterar mig med- och motgångar och bilder på era små stjärnor. Inte drar er för att höra av er om ni undrar något. Ingen fråga är för dum. Jag finns här för er imorgon och om 15 år! 

Observera att detta inte är några krav utan endast önskemål från min sida! Mitt enda ”krav” är att ni ska ha ett roligt och kärleksfullt liv tillsammmans.