PLANERADE KULLAR


B-kullen

Valpar planeras vår 2022

Av denna kombination förväntar jag mig "brain and beauty", stabila och välbalanserade hundar med stor arbetslust. Kombinationen riktas till dig som har erfarenhet av aktiva hundar och hundsport samt vill träna och tävla med din hund. Parningen ger 0% inavel beräknat på fem generationer.

Länk till valparnas stamtavla i Meringas pedigree

Outback-Workaholic’s Paxton Lucky L

KORAD, SE JV-19

HD B, ED ua

Patella ua

Hjärtultraljud ua

Genomfört MH

GK vallanlagstest

Utställd med excellent och CK x2

Uppflyttad till lydnadsklass 1

Uppflyttad till lägre klass spår

Höjd: 48 cm

Lucky som han kallas är precis det, en glad kille! Han är trevlig och social, vänlig mot både människor, barn, hundar och andra djur. Han har stor arbetslust och är en lekfull och energisk hund med mycket nyfikenhet och stort föremålsintresse.

Mattes ord om Lucky:

Lucky är duktig på att läsa av både människor och djur samt anpassar sitt beteende efter den eller de han möter. Han är mån om sin lilla flock och vill alltid vara med. Han vill gärna även se vad som finns i paket eller lådor som öppnas etc. Det är en stabil kille som vill undersöka allt och han gör det både med ögon, öron och näsa.

Hemma sitter han gärna i fönstret och tittar eller myser med matte i soffa eller säng. Men det bästa han vet är när han får ha full fart under tassarna och när vi tränar på olika sätt. Det är en kille full av energi och kan beskrivas som en liten bomb. Det är en kille med stor personlighet som tydligt visar vad han vill oavsett om han vill leka, gå ut, sova, träna eller åka bil. Han är lätt att motivera med både godis och lek i träning. Han gillar att kampa och andra lekar som han presenteras för. Han tänker mycket själv och tar initiativ till lek och hämtar gärna saker till matte. När han tycker att han gjort något bra eller fått som han vill visar han detta genom att pussas.

Det är min trogna, bästa vän som alltid är på oavsett vad vi gör.

Det är dessutom en stilig kille, vilket han själv är medveten om. Han har gott om självförtroende och visar gärna upp sig. Han tänker som sagt själv men lyssnar gärna på matte och vill göra som matte säger. Han är väldigt snäll.

Lucky Luke som han egentligen heter, kastar man en boll till honom så drar han snabbare än sin egen skugga.

Foto: Sofia Olsson
Foto: Sofia Olsson
Foto: Sofia Olsson
Foto: Sofia Olsson

Evallens Chocolate Tiny Tailed Sun

LD Startklass, LDI, SPHI, NHAT, RLD N, RLD F

HD grad A, ED ua 

Genomfört MH

Genomfört MT, totalt 342 poäng, men inte GK pga för låga poäng på lekdelen 

GK vallanlagstest 

Utställd med CERT

Uppflyttad till högre klass spår 

Uppflyttad till avancerad klass rallylydnad

2:a pris i lydnadsklass 2 

 Höjd: 44,5 cm

Mer om Sol här